Avoin työpaikka: projektipäällikön tehtävä, UniPID-verkosto

October 4, 2018

Avoin työpaikka: Projektipäällikön tehtävä, UniPID-verkosto, Jyväskylän yliopisto. UniPID hakee projektipäällikön tehtävän sijaista ajalle 21.1.2019 – 22.1.2020.

UniPID-verkoston projektipäällikön tehtävä ajalle 21.1.2019 – 22.1.2020

Askarruttaako sinua yliopistojen vastaus globaaleihin haasteisiin? Kiinnostaako kestävän kehityksen edistäminen yliopistojen opetuksessa ja tutkimuksessa? Haluatko edistää akateemisen yhteisön vaikuttavuutta ja kumppanuuksia kansainvälisen kehityksen saralla?

Finnish University Partnership for International Development (UniPID) on suomalaisten yliopistojen yhteistyöverkosto, jota koordinoidaan Jyväskylän yliopiston Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksella. UniPID vahvistaa yliopistojen globaalia vastuuta edistämällä kansainvälisiin kehityskysymyksiin kohdistuvaa tieteidenvälistä koulutusta ja tutkimusta sekä yliopistojen yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja kumppanuuksia. 

Projektipäällikkö toimii UniPID verkoston koordinaattorina ja koordinaatioyksikön tiiminvetäjänä. Tehtävässä painottuvat UniPID-verkoston toiminnan strateginen suunnittelu, johtoryhmätyön ja jäsenyliopistoyhteistyön koordinoiminen, budjetin laadinta ja seuranta, suhteiden luominen ja verkostoituminen kansallisiin ja kansainvälisiin yhteistyökumppaneihin, yhteiskunnallisen vaikuttamisen tehtävät (mm. kansallisen kehitys-, tutkimus- ja korkeakoulupolitiikan seuranta ja kommentointi sekä kehityspoliittisen tutkimusyhteistyön koordinointi), kansallisen tohtorikoulutusverkoston toiminnan suunnittelu, ulkoisen rahoituksen hankehakemusten suunnittelu ja laatiminen, tiedotustoiminta sekä yhteisesti toteutettavien seminaarien ja konferenssien järjestäminen. Verkoston koordinaattori vastaa 3-7 henkilön tiimin vetämisestä. Työhön kuuluu matkustamista sekä edustustehtäviä varsinkin pääkaupunkiseudulla, mutta myös ulkomailla.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta hankehallinnosta, yhteistyökykyä, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, joustavuutta ja erinomaisia viestintätaitoja. Muu kielitaito, kansainvälinen työkokemus erityisesti kehittyvissä maissa sekä kyky suoriutua haastavista kulttuurien välisistä viestintätilanteista eri ympäristöissä katsotaan eduksi. Ansioksi ovat myös kehitys-, tutkimus- ja korkeakoulupolitiikan, kehitysyhteistyön, monitieteisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen, yliopistohallinnon sekä virtuaalisten oppimisympäristöjen tuntemus.

Lisätietoja antaa 9.10.2018 alkaen projektipäällikkö Johanna Kivimäki, puh. +358 (0)40 805 4136 sähköposti: .

Hakemus tulee jättää viimeistään 31.10.2018 sähköisellä hakulomakkeella.

Hakuilmoitus kokonaisuudessaan ja sähköinen hakulomake löytyy täältä: https://rekry.saima.fi/certiahome/open_job_view.html?did=5600&jc=2&id=00006224&lang=fi